Weekend wanties

12/07/2013


Housut Seppälä // sandaalit Zara // takki Mango // huivi Massimo Dutti //
hame Mango // aurinkolasit Le Specs // kengät Nike


En pahastuisi laisinkaan, jos kyseiset kappaleet sattumalta ilmaantuisivat vaatekaappiini... Kuviolliset pökät olisivat täydelliset yksiä tulevia juhlia varten, uusilla aurinkolaseilla ja hameella kehtaisi varmasti lähteä kiertelemään Firenzen kahviloita reilun kuukauden päästä. Valitettavasti kukkaron nyörit ovat kuitenkin aika tiukalla, juurikin tuon tulevan reissun takia. Onneksi haaveilu on aina ilmaista, eikös niin ;)

5 comments:

  1. Näyttääpä kovin samanlaiselta kuin oma haaveilulistani. Niin mieletön tuo statement-jakku :)

    Blogisi on ollut yksi lemppareitani jo pitkään ja teidän ihanien bloggailijoiden innoittamana minäkin avasin vasta oman blogini ;) Minulla on sellainen fiilis, että tulen viihtymään täällä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos Pauliina kommentistasi! :) Onnea myös oman blogin aloittamisen johdosta, täytyykin käydä kurkkimassa miltä sielä näyttää! :)

      Delete
    2. Voi miten tyylikäs maxihame!! :) Tollaista etsin kyllä Espanjan matkaltani jos vaikka tärppäisi. Ihana postaus ja rauhallista illanjatkoa upeus:)

      Delete
  2. Tuollaiset rennot housut olisivat kovin tarpeen minunkin vaatekaapissani :) En ole vielä uskaltautunut apajille etsimään, mutta ehkä pitäisi rohkaistua. Sittenhän sen näkee sopivatko ne itselle alkuunkaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tottakai kannattaa käydä kokeilemassa! Ei pidä tyrmätä ennen kuin on antanut mahdollisuuden ;)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved