At home

14/01/2014



Edellisessä postauksessa mainitsinkin, että pariviikkoisen joululoman aikana ehdin kaipaamaa omaa kotiani jo jonkin verran. Viihdyn todella hyvin lapsuudenkodissani, mutta oma koti on aina oma koti! Täällä kaikki on juuri sellaista kuin haluan, asiat siinä järjestyksessä kuin tahdon ja sisustuksessa käytetyt värit juuri minulle mieluisia. Kotona on ihanaa! Sen kunniaksi kaupasta tarttuivat mukaan myös vuoden ensimmäiset tulppaanit. Oi että! Miten leikkokukat voivatkin tuoda niin paljon iloa?



Ehdin joululomalla selailemaan kovasti myös Pinterestiä, ja sieltä sainkin monta uutta ideaa kodin laittamiseen, pikkujuttuja hyödyntäen. Osan olen jo ehtinyt toteuttaa, osa on vielä hieman vaiheessa. Eräs kotijuttu matkaa parhaillaan luokseni, siitä kerron varmasti myöhemmin enemmän!

Lisäksi kotona on ollut joululoman jälkeen aikamoinen raivaus-operaatio, joka lähti sai alkunsa Tavarataivas-dokumentin katsottuani. Toki olen pyrkinyt vähentämään tavaroita ja jäärkinnyttämään ostokäyttäytymistäni muutenkin lähiaikoina, mutta dokumentti antoi siitä huolimatta lisää ajateltavaa. Suosittelen kaikkia katsomaan! Aivan yhtä askeettista reilun kolmensadan tavaran elämää en pystyisi enkä välttämättä haluaisi elää, mutta nykyisestä tavaramäärästä pystyn helposti karsimaan – varsinkin niistä kaapissa vuosia pyörineistä roinista :)


// I just love my home.

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved